Over mij

 

 

"Je bent een echte trotter", zegt mijn moeder.

Ze heeft gelijk… Ik ben graag op reis, en niet alleen op vakantie met mijn gezin.

Ik ga ontzettend graag op verkenning. Ik ontdek tal van wegen tussen punt A en punt B. Mijn gps dient niet om de kortste weg te vinden, wel om te checken hoeveel wegen er mogelijk zijn om ergens te geraken. En telkens neem ik een nieuwe. Onderweg ontdek ik duizend nieuwe dingen, plekken, uitzichten. Vaak kom ik te laat, omdat ik een omweg neem.

Hetzelfde overkomt me met mensen. Ik leer je graag kennen, ben benieuwd hoe het met je gaat. En als je je puzzel niet gelegd krijgt, zoek ik graag mee, langs verschillende wegen, totdat je inzicht krijgt, en weer verder kan!

Al 20 jaar werk ik met en voor mensen. Het begon met mijn opleiding maatschappelijk werk, en doorheen de jaren leerde ik telkens bij, in het jeugdwerk, in het socio-culturele werk, als communicator, bemiddelaar en coach. De voorbije jaren heb ik me verder bijgeschoold tot loopbaancoach, wandelcoach en blijf ik dankbaar inspiratie opdoen via workshops, intervisies, bij mijn netwerken en bij mijn klanten. Lees maar mee...

Nathalie bezit het natuurlijke talent om je al wandelend stil te laten staan, letterlijk en figuurlijk, op je persoonlijke pad. Of ze nu de gids is of ze de kaart in jouw handen schuift, haar luisteren, sturen, zoeken, (mee)denken, (h)erkennen, haar nieuwsgierigheid en enthousiasme geven je paden, die je zelf waarschijnlijk al 1000x heb bewandeld, die voor jezelf doodlopend leken of te eng, te ver, te nieuw… ze geeft die paden wegwijzers. Wegwijzers als keuzes die je al dan niet maakt, wegwijzers als kansen die je al dan niet neemt, volledig vrijblijvend, comfortabel grensverleggend. Wegwijzers die op het einde van de rit telkens weer eindigen bij jezelf.
Ik denk dat ze niet half beseft wat voor een impact haar wandelschoenen hebben op de mensen die ze ontmoet. Hoe ver reikend haar aanwezigheid nazindert en hoe verrijkend je je tocht kan verderzetten. Ongelooflijk dankbaar dat haar pad het mijne mocht kruisen.

V.

Comfortabel grensverleggend

Soms zit je zo geharnast in een draaikolk van terugkerende gedachten dat de meest evidente dingen je niet opvallen. Het paard met oogkleppen ziet enkel de wereld voor zich en niet de wereld rondom. In sommige gevallen helpt het om een klankbord te hebben. Iemand die objectief en constructief weerwoord biedt en je zo helpt om die oogkleppen af te doen. En dat weerwoord vond ik bij jou.

B.D.

 

Paard met oogkleppen

“Ik vroeg jou ‘een schop onder mijn gat’ om eindelijk aan die zaak uit mijn dromen te starten. Ik kreeg 2 warme schouders, diepgaande gesprekken en veel meer zelfzekerheid in de plaats. Je hebt mij mezelf op een andere manier leren kennen: niet als opgever die in niets echt een specialist is, maar als creatieve generalist die geniet van afwisseling en veel dingen tegelijk doen, die projecten uitdenkt en in gang trekt, die zich vrolijk voor 200% kan smijten voor een project of job om daarna trots weer op zoek te gaan naar andere horizonten. Merci voor al dat moois!”

Sophie

Schop onder mijn gat

“Met de nodige rust stel je de juiste vragen. Je biedt vertrouwen, warmte en inzet. Je steunde me om in gesprek te gaan met mijn werkgever, en dit bleek de juiste stap te zijn. Ik kon mijn job op de gepaste manier loslaten en ben nu een nieuwe richting ingeslagen, mede dankzij jouw betrokkenheid en diepgaande gesprekken.”

W.V.

De juiste vragen

“Ik ben heel tevreden over de loopbaanbegeleiding. Je bent een krak om direct to the point te komen. Op die manier werkt het ook heel confronterend en doet je ogen openen. Je stelt de juiste vragen, en biedt een veilige context.”

L.V.S.

To the point

“Ik vond het super! Je hebt mij heel goed geholpen waardoor ik nu weet in welke richting ik moet zoeken. Ook ben ik wat meer te weten gekomen over mijzelf, mijn talenten, mijn krachten. Ik ben echt heel tevreden.”

Cédric

Mijn talenten, mijn krachten

“Eerst wou ik weg bij mijn werkgever, maar na de loopbaanbegeleiding bij jou ben ik in gesprek gegaan met mijn leidinggevenden, en voor het eerst hebben ze écht geluisterd! Ik kwam op voor mezelf, en heb nu zelfs een passender takenpakket gekregen. 1000x dank!”

D.P.

Echt geluisterd

“Ik heb heel veel over mezelf bijgeleerd, én over anderen. Mijn blik op de relaties in een team en met leidinggevenden is veranderd. Ik besef nu van mezelf dat ik iemand ben die de kar wil trekken om ze ook richting te kunnen geven. Ik ken mijn kwaliteiten nu beter, de kunst is om ze in de verf te zetten!”

K.N.

Blik op relaties